Vader-Dochterdiner

Datum en tijd: Vrijdag 29 september 2017 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Vader-Dochterdiner
Georganiseerd door: bezoekers
 
Programma: 18:30 uur, Aanvang aperitief en speluitleg Oude Conversatiezaal
19:30 uur, Aanvang diner en spel Oude Conversatiezaal

Voor alle Witteleden

Het jaarlijkse Vader-Dochterdiner zal plaatsvinden op 29 september aanstaande op het Plein, waarbij de relatie vader-dochter wederom ruim mag worden geïnterpreteerd: (schoon/klein/stief) dochter, (schoon/groot/stief) vader, (evenals) peetoom en petekind.

 

-Pub Quiz-

 

De Pub Quiz: U kent het vast wel van een plaatselijke buurtkroeg, zo’n ontzettend gezellige  quiz waarbij er in kleine teams quizrondes worden gespeelt. Dat natuurlijk onder het genot van een heerlijk drankje! Met op de achtergrond de leukste, swingende hits speelt u de diverse quizrondes! Alle rondes zijn weer verschillend, met voor ieder wat wils! Schitter in de muziek ronde, BN’er ronde, algemene kennis ronde, wist-u-dat? ronde en nog veel meer! De quizmaster stelt de leukste, meest uitlopende en intelligentste quizvragen. Borrel, diner en quiz gezellig mee!

 

Kledingvoorschrift: black tie & cocktail/gala 

 

De kosten voor het aperitief, driegangendiner, wijnarrangement en koffie met lekkernijen bedragen

€ 64,50 per persoon.

 

Aanmelding: Maximaal 150 personen

U kunt zich aanmelden door overmaking van € 64,50 p.p. naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 2909/VADO.  

 

Uw betaling dient uiterlijk woensdag 20 september 2017 in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail aanvragen via administratie@societeitdewitte.nl.

 

U kunt tot en met woensdag 27 september (schriftelijk) kosteloos annuleren.

Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.

 

Indien u aan een bepaalde tafel wenst te zitten, kunt u een e-mail sturen naar administratie@societeitdewitte.nl met als onderwerp: tafel Vader-Dochterdiner