De Witte 3-Sociëteiten Gala

Datum en tijd: Zaterdag 4 november 2017 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: De Witte 3-Sociëteiten Gala
Georganiseerd door: bezoekers
 
Programma: Aperitief : 18.30 uur
Aanvang diner : 19.00 uur
Aanvang gala : 20.30 uur

Back to the Future

 

  

Lustrum 1782-2017

 

235 jaar Historie! Hoe kan dat beter gevierd worden dan met een spetterend en knallend Gala. Een onvergetelijke en feestelijke avond met u in de hoofdrol! Bijzondere elementen en een spectaculaire openingsact maken dit Lustrum Gala historisch en uniek!  Het grootste jaarlijkse sociale evenement van De Witte vindt plaats op zaterdagavond 4 november vanaf 20:30 uur aan het Plein.

Dress code: Black Tie/White Tie met een knipoog naar verleden en toekomst

 

KAARTVERKOOP

 

Gala - inclusief hapjes en drankjes / aanvang 20:30 uur

 

  • Standaard entreekaart gala:  € 55,00 p.p. vanaf 23 september t/m 3 november 2017
  • Kaart aan de deur:                € 65,00 p.p. 4 november 2017

 

Na overmaking van hierboven genoemd bedrag naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer code 0411/GALA worden de entreekaarten toegestuurd tot één week voorafgaande aan het Gala. Hierna zullen de entreekaarten bij de ontvangsttafel voor u klaarliggen.

 

Diner + Gala : dinerarrangement inclusief entreekaart gala, welkomstdrankje, tweegangendiner, twee glazen huiswijn en koffie met De Witte chocola

inloop aperitief 18:30 uur, aanvang diner 19:00 uur en aanvang gala 20:30 uur

 

  • Standaard entreekaart diner + gala:  € 90,00 p.p. vanaf 23 september t/m 3 november 2017


Na overmaking van hierboven genoemd bedrag naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer code 0411/DINGALA worden de entreekaarten “diner + gala” toegestuurd tot één week voorafgaande aan het Gala. Hierna zullen de entreekaarten bij de ontvangsttafel voor u klaarliggen

U kunt ook entreekaarten kopen in de Sociëteit zelf op vertoon van uw ledenpas.

 

 

INTRODUCEES
Het gala is ook een prima gelegenheid om samen met vrienden en bekenden te bezoeken. Het gala is “geoorloofde uithuizigheid” op zijn best; een prachtige gelegenheid dus voor een 
-eerste of nadere- kennismaking met onze Sociëteit! Of gewoon om een vurig! gezellige avond met elkaar te hebben. We wijzen u er daarom graag op dat (uitsluitend door leden) ook kaarten kunnen worden besteld voor niet-leden en dat er een maximum van 10 introducees per Wittelid is.

 

Leden van Koninklijke IGC/KR-ZV De Maas zijn uiteraard ook welkom:

1. Aanmelden verloopt op dezelfde manier als hierboven vermeld staat: o.v.v. uw naam, lid IGC/De Maas (*aangeven van welke club u lid bent) en code 0411/GALA.

2. Gaarne een e-mail sturen naar administratie@societeitdewitte.nl met als onderwerp ‘adresgegevens Gala 2017’; vermeld in de e-mail uw naam, telefoonnummer en adres, zodat de entreekaart(en) en evt. de dinerbon(nen) kunnen worden toegestuurd.

 

SPONSORS

Om het Gala tot een onvergetelijke avond te maken, zijn sponsors uiteraard onontbeerlijk.

Wij hebben een aantal speciale pakketten voor Witteleden en relaties ontwikkeld. Mocht u, of een van uw relaties, interesse hebben in sponsoring van het Gala, mail dan voor informatie naar: gala@societeitdewitte.nl.

 

Annuleringen
Gala: Restitutie is helaas niet mogelijk.
Diner: U kunt t/m 1 november 2017 (schriftelijk) kosteloos annuleren.
Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.

 

Graag tot ziens op zaterdagavond 4 november!