Moeder-Zoondiner

Datum en tijd: Vrijdag 9 februari 2018 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Moeder-Zoondiner
Georganiseerd door: bezoekers
 
Programma: 18:30 uur, Aanvang aperitief en speluitleg Pleinbar
19:30 uur, Aanvang diner

Moeder-Zoondiner

 

Voor het eerst zal er in 2018 naast het traditionele Moeder-Dochter, Vader-Dochter en Vader- Zoondiner nu ook het Moeder-Zoondiner georganiseerd worden. Het Moeder-Zoondiner zal plaatsvinden op 9 februari aanstaande op het Plein, waarbij de relatie moeder-zoon ruim mag worden geïnterpreteerd: (schoon/klein/stief) zoon, (schoon/groot/stief) moeder, (evenals) peettante en petekind.

 

-Escape roomdiner-

 

HELP! Jullie zijn gevangen in de sociëteit en hebben exact 3 diner rondes de kans om te ontsnappen! Is jouw team in staat om de codes te kraken en de oplossingen op tijd te vinden? De sociëteit verandert in een soort Escape room tijdens dit ultieme samenwerkingsspel gevuld met raadsel en puzzels. Lukt het jouw team om de juiste strategie te vinden en genoeg puzzelstukken te verdienen om zo het mysterie op te lossen?

Onze professionele spelbegeleiding heet jullie welkom en verdeelt de teams. Ieder team krijgt vervolgens een eigen Escape koffer en een passende instructie om van start te kunnen gaan met het spel.

Dit is het moment waarop samenwerking van levensbelang is! Wie neemt de leiding en wie houdt zich afzijdig? Misschien krijgen jullie wel wat extra hints na het voorgerecht. Vergeet niet om “Out of the box” te denken. Door middel van diverse raadsels en puzzels, die voor het voorgerecht opgelost moeten worden, komen de teams (hopelijk!) tot de code voor het vervolgspel! Het hele team wordt aan de slag gezet.

 

Uiteindelijk is het de bedoeling dat de juiste combinaties gevonden worden en jullie team de code vindt om de tikkende bom te ontmantelen. Laten we de hoop niet verliezen tijdens het hoofdgerecht!

De laatste minuten tikken weg, en het winnende team wordt bekend gemaakt. Het winnende team ontvangt uiteraard hun vrijheid en een toepasselijke prijs! STOP! Tijd voor een heerlijk dessert… 

 

Kledingvoorschrift: black tie & cocktail/gala 

 

De kosten voor dit arrangement inclusief een welkomstdrankje, driegangendiner en koffie met chocolaatjes bedragen € 41,50 per persoon. Consumpties zijn niet inbegrepen.

Aanmelding:
U kunt zich aanmelden door overmaking van € 41,50 p.p. op rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 0902/MZD.  

Uw betaling dient uiterlijk woensdag 31 januari 2017 in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail aanvragen via reserveringen@societeitdewitte.nl.

 

U kunt tot en met dinsdag 6 februari (schriftelijk) kosteloos annuleren.
Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.