High tea

Datum en tijd: Zondag 11 maart 2018 - 13:00 uur
Locatie: Plein
Titel: High tea
Georganiseerd door: bezoekers
 
Programma: Ontvangst : 13.00, Barzaal
High Tea : 13.30-15.30, Oude Conversatiezaal

Voor het eerst zal er op Sociëteit de Witte een High Tea georganiseerd worden voor Witteleden en introducés. Deze High Tea vindt plaats op zondag 11 maart 2018 zodat u in de gelegenheid bent met familie en/of vrienden in de Oude Conversatiezaal te genieten van allerlei lekkernijen zoals o.a. sandwiches, muffins en natuurlijk zullen de Scones met Clotted Cream niet ontbreken. Ervaar de Witte eens op een geheel andere manier en geniet in alles rust van de sfeer en al het lekkers dat onze witte brigade voor u zal bereiden.

 

Aanmelding:

U kunt zich aanmelden door overmaking van € 29,50 p.p. naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 1103/TEA.  

 

 

Uw betaling dient uiterlijk woensdag 28 februari 2018 in het bezit te zijn van de sociëteit.

Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail aanvragen via reserveringen@societeitdewitte.nl.

 

 

U kunt tot en met woensdag 7 maart (schriftelijk) kosteloos annuleren.

Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.

 

 

Indien u aan een bepaalde tafel wenst te zitten, kunt u een e-mail sturen naar reserveringen@societeitdewitte.nl met als onderwerp: tafel High Tea