Moeder-Dochterdiner

Datum en tijd: Vrijdag 25 mei 2018 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Moeder-Dochterdiner
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
 
Programma: 18:30 uur, Aanvang aperitief Pleinbar
19:30 uur, Aanvang diner Pleinzaal

Het jaarlijkse Moeder-Dochterdiner zal plaatsvinden op 25 mei aanstaande op het Plein, waarbij de relatie moeder-dochter wederom ruim mag worden geïnterpreteerd: (schoon/klein/stief) dochter, (schoon/groot/stief) moeder, (evenals) peettante en petekind.

 

-Wie is de Mol? Dinerspel-

 

Wie is er nog te vertrouwen? De meest betrouwbare personen zijn vanavond stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen vanavond, of kunt u dat wel? U bent alleen zeker van uw eigen rol vanavond… bent u de Mol?! Het nieuwste dinerspel, waarbij teams aan tafel elkaar proberen af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in rap tempo af. Het heerlijke drie gangen diner is het enige waarvan u zonder wantrouwen kunt genieten. In teams gaat u proberen tijdens de diverse opdrachten verdachte acties te ontdekken bij uw teamgenoten. Hoe komt u erachter wie de Mol is, maar belangrijker… hoe zet u de Mol buitenspel? Na dat alle spellen gespeeld zijn, mogen de mollen zich ontmaskeren. In geuren en kleuren zullen ze u vertellen hoe u in het ootje genomen bent!

 

Kledingvoorschrift: feestelijk

 

De kosten voor dit arrangement inclusief een welkomstdrankje, driegangendiner en koffie met chocolaatjes bedragen € 39,50 per persoon. Consumpties zijn niet inbegrepen.

 

Aanmelding:

U kunt zich aanmelden door overmaking van € 39,50 p.p. op rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 2505/MDD.  


Uw betaling dient uiterlijk woensdag 16 mei 2017 in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst of een tafelverzoek heeft kunt u die per e-mailaanvragen via Reserveringen@societeitdewitte.nl.Bij tafelverzoeken hou er rekening mee dat er teams gemaakt worden van 8 à 10 personen.

 

U kunt tot en met dinsdag 16 mei (schriftelijk) kosteloos annuleren.

Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.