Vader-Dochterdiner Bal Masque

Datum en tijd: Vrijdag 28 september 2018 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Vader-Dochterdiner Bal Masque
Georganiseerd door: bezoekers
 
Programma: 18:30 uur, Aanvang aperitief Barzaal
19:00 uur, Aanvang diner Oude Conversatiezaal

Voor alle Witteleden

Het jaarlijkse Vader-Dochterdiner zal plaatsvinden op 28 september aanstaande op het Plein, waarbij de relatie vader-dochter wederom ruim mag worden geïnterpreteerd: (schoon/klein/stief) dochter, (schoon/groot/stief) vader, (evenals) peetoom en petekind.

Op vrijdag 28 september organiseert De Witte een onvergetelijk Vader-Dochterdiner.  Het thema van deze avond is ditmaal “Bal Masque”.  Een perfecte gelegenheid om uw mooiste kostuum en masker tevoorschijn te toveren. De meest creatief geklede aanwezige zal door een vakkundige jury worden beloond. Wees creatief en bedenk een outfit welke past binnen dit Italiaanse thema. Pak flink uit en verras ons en de juryleden.

Bal masqués werden voor het eerst gehouden in het vijftiende-eeuwse Italië en waren vooral populair in Venetië. In de 17e en 18e eeuw werden zij gemeengoed over het gehele Europese vasteland. Deze gekostumeerde festiviteiten waar de gasten zich onherkenbaar verkleedden, boden een kans om te ontsnappen aan de sociale restricties die het dagelijks leven domineerden. Tegenwoordig is het vooral een feest waarbij heerlijk gegeten en gedanst kan worden. Zo ook op 28 september bij De Witte.

Kledingvoorschrift: black tie / gala mét Masker
incl. verkiezing best gekleed in thema

Programma:
Aanvang aperitief:        18:30 uur, Barzaal
Aanvang diner:             19:00 uur, Oude Conversatiezaal
De kosten voor dit arrangement inclusief een aperitief, driegangendiner, wijnarrangement, koffie met lekkernijen en digestief bedragen € 64,50 per persoon. Overige consumpties zijn niet inbegrepen.

Aanmelding: U kunt zich aanmelden door overmaking van € 64,50 p.p. op rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 2809/VADO.

Uw betaling dient uiterlijk woensdag 19 september 2018 in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail  aanvragen via reserveringen@societeitdewitte.nl

U kunt tot en met dinsdag 25 september (schriftelijk) kosteloos annuleren. 
Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.

Indien u aan een bepaalde tafel wenst te zitten, kunt u dit aangeven bij uw betaling bij de opmerkingen.