Introductiebijeenkomst

Datum en tijd: Vrijdag 5 oktober 2018 - 17:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Introductiebijeenkomst
Georganiseerd door: bezoekers
 
Programma: 17:30 uur, Ontvangst Barzaal
18:00 uur, Aanvang presentatie Pleinzaal
18:30 uur, Rondleiding door gebouw

Voor alle Witteleden met geïnteresseerde introducé(e)s 

Op vrijdag 5 oktober aanstaande zal om 17:30 uur de Introductiebijeenkomst (cq. Potentiële Ledenavond) plaatsvinden. De Commissie van Introductie biedt uw introducés, die interesse hebben in een lidmaatschap, de gelegenheid om kennis te maken met het sociëteitsleven.

De bijeenkomst begint met een korte presentatie over de Sociëteit door onze Sociëteitscommissaris Bart van Straten. Daarma kunt u deelnemen aan een rondleiding door het gebouw. Hierbij zult u ook in de gelegenheid worden gesteld een kijkje achter de schermen te nemen en uiteraard zal hierbij een glaasje wijn genoten kunnen worden in onze mooie wijnkelder.

Introductoren: leden zijn welkom om met introducés naar deze bijeenkomst te komen. Introductoren worden niet ingedeeld voor een rondleiding.

Kandidaat-leden en recent toegetreden leden, die nog niet eerder aan een rondleiding hebben deelgenomen, kunnen zichzelf - zonder introductor - aanmelden voor de rondleiding.

Kledingvoorschrift: tenue de ville 

Aanmeldprocedure: 

Kandidaat-leden en recent toegetreden leden
Graag een e-mail sturen naar het Secretariaat o.v.v. uw naam en lidnummer. Na aanmelding ontvang u een bevestigingsmail.

Introductoren
Graag een e-mail sturen naar het Secretariaat o.v.v. onderstaande gegevens. Na aanmelding ontvangen zowel uw introducé(s) als u een bevestigingsmail.

Introductor

Lidnummer:

Titel(s) Naam:

E-mailadres:

 

Introduceert op 5 oktober 2018 (maximaal 3):

Titel(s) Naam:

m/v:

E-mailadres:

Rondleiding: Nederlands/Engels*

 

Wij zien er naar uit u op 5 oktober te mogen begroeten!