Heerendiner

Datum en tijd: Donderdag 22 november 2018 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Heerendiner
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
Spreker(s): Ir. Anton Valk CBE
 
Programma: 18:30 uur: Aperitief, Barzaal
19:30 uur: Diner, Oude Conversatiezaal

Het College van Bestuur van de Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte nodigt u van harte uit voor het Heerendiner, dat dit jaar zal plaatsvinden op donderdag 22 november. Ir. Anton Valk CBE, Chairman of the Netherlands British Chamber of Commerce zal als gastspreker de traditionele tafelrede houden over de “Brexit”.

 

Kledingvoorschrift: black tie

 

De kosten voor het arrangement inclusief aperitief, driegangendiner, wijnarrangement, koffie met lekkernijen en digestief bedragen € 72,50 per persoon.

 

Aanmelding:
U kunt zich aanmelden door overmaking van € 72,50 p.p. naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 2211/HEER.  


Uw betaling dient uiterlijk woensdag 14 november 2018 in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail aanvragen via reserveringen@societeitdewitte.nl.


U kunt tot en met maandag 19 november (schriftelijk) kosteloos annuleren. Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.

 

Indien u aan een bepaalde tafel wenst te zitten, kunt u dit aangeven bij uw betaling bij de opmerkingen.