Moeder-Zoondiner

Datum en tijd: Vrijdag 8 februari 2019 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Moeder-Zoondiner
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
 
Programma: 18:30 uur: Aanvang aperitief, Pleinbar
19:30 uur, Aanvang diner, Pleinzaal

Ook dit jaar zal er naast het traditionele Moeder-Dochter, Vader-Dochter en Vader- Zoondiner nu ook het Moeder-Zoondiner georganiseerd worden. Het Moeder-Zoondiner zal plaatsvinden op 8 februari aanstaande op het Plein, waarbij de relatie moeder-zoon ruim mag worden geïnterpreteerd: (schoon/klein/stief) zoon, (schoon/groot/stief) moeder, (evenals) peettante en petekind.

 

Hebben jullie altijd al eens in de schoenen willen staan van een professionele cocktailshaker? Dat kan, we hebben daarom een spectaculaire en gezellige cocktail workshop voor moeder en zonen op vrijdag 8 februari 2019!!

De fijne kneepjes zullen u uitgelegd en aangeleerd worden tijdens de cocktailworkshop. Tijdens deze workshop zullen er verschillende cocktails bereid en geproefd worden (ook non –alcoholisch).

 

De kosten voor dit arrangement inclusief een welkomstdrankje, driegangendiner en koffie met chocolaatjes bedragen € 41,50 per persoon. Consumpties zijn niet inbegrepen.

Aanmelding:
U kunt zich aanmelden door overmaking van € 41,50 p.p. op rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 0802/MZD.  

Uw betaling dient uiterlijk woensdag 30 januari 2019 in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail aanvragen via reserveringen@societeitdewitte.nl.

 

U kunt tot en met dinsdag 5 februari (schriftelijk) kosteloos annuleren.

Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.