Grote Witte Toernooi

Datum en tijd: Vrijdag 10 mei 2019 - 12:15 uur
Locatie: Plein
Titel: Grote Witte Toernooi
Georganiseerd door: Bridgeclub De Witte
 
Programma: 12.15 - 13.15 uur Lunch, Grote Zaal
14.00 - 17.30 uur Bridgedrive, Grote Zaal
17.45 - 18.30 uur Aperitief en prijsuitreiking, Grote Zaal

Leden en introducees

 

Bridgevrienden,


Het bestuur van Bridgeclub De Witte informeert u met groot genoegen over het komende Witte Bridge toernooi 2019 op vrijdag 10 mei 2019. Wij nodigen u allen uit aan dit gezellige toernooi deel te nemen.

 

Toelichting op het Witte Bridge toernooi 2019:

Traditioneel organiseert onze bridgeclub, eens per jaar, het Witte Bridge toernooi. Een bridge evenement waaraan niet alleen de leden van Bridgeclub de Witte en leden van Sociëteit de Witte aan deelnemen, maar ook leden van andere (zuster) verenigingen. Jaarlijks kijken de deelnemers terug op een hele aangename dag. Afgelopen jaren speelden wij met bijna 100 deelnemers.


Het bridge toernooi:

Wij spelen in twee lijnen met gedupliceerde spellen. Het paar dat eindigt met het hoogste scoringspercentage volgens top integraal berekening, is winnaar van het toernooi. Daar past uiteraard een wisselbeker bij.

Wij maken gebruik van een externe wedstrijdleider, Peter Vlas

De uitslag zal na het aperitief worden bekend gemaakt.

 

Arrangement A: inclusief lunch*, kopje koffie/thee, taart, 2 bitterballen, zoutjes/nootjes, 3 drankjes bij de bridge en/of de borrel

*Lunch bestaat uit: 2 luxe broodjes/quiche/1 drankje


Arrangement B: inclusief kopje koffie/thee, taart, 2 bitterballen, zoutjes/nootjes, 3 drankjes bij de bridge en/of de borrel.

Verdere drankconsumpties kunt u ter plekke bestellen/afrekenen..

 

Aanmelden:

Het bestuur vraagt u spoedig te reageren, doch in elk geval vóór 15 april, door het sturen van een aanmeldingsmail met uw naam, de naam van uw vereniging, evt. NBB lidnr. èn de naam van uw bridge partner naar:bridgeclubdewitte@gmail.com


Door gelijktijdige overmaking van de kosten van het arrangement op bankrekening NL 23 RABO 0383.105.021 ten name van Sociëteit de Witte bevestigt u uw deelname aan dit toernooi.

 

Arrangement A (lunch plus bridge):
U kunt zich aanmelden door overmaking van € 41,00 per persoon. naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer (indien van toepassing) en code 1005/BridgeA.

 

Arrangement B (alleen bridgen):
U kunt zich aanmelden door overmaking van € 25,00 per persoon naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer (indien van toepassing) en code 1005/BridgeB.

 

Uw betaling dient uiterlijk donderdag 15 april 2019 in het bezit te zijn van de sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail aanvragen via administratie@societeitdewitte.nl.

 

U kunt tot en met maandag 6 mei (schriftelijk) kosteloos annuleren. Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.

 

Het Witte Bridge toernooi is het jaarlijkse evenement waar onze bridgeclub graag mee naar buiten treedt. Wij hopen ook dit jaar op veel deelnemers en op een hele gezellige dag.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ondergetekende.   

 

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur van Bridgeclub de Witte

 

Margriet Struijf, voorzitter

BRIDGECLUB DE WITTE

E-mail: bridgeclubdewitte@gmail.com