Moeder-Dochterdiner

Datum en tijd: Vrijdag 17 mei 2019 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Moeder-Dochterdiner
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
 
Programma: Aperitief en speluitleg: 18.30 uur Pleinbar

Het jaarlijkse Moeder-Dochterdiner zal plaatsvinden op 17 mei 2019 op het Plein, waarbij de relatie moeder-dochter wederom ruim mag worden geïnterpreteerd: (schoon/klein/stief) dochter, (schoon/groot/stief) moeder, (evenals) peettante en petekind.

 

-Een workshop vol spanning, sensatie en verbazing-

 

 

Hans Klok en Victor Mids ga maar uit de weg, want het is tijd voor de Dames van de Witte.

 

Het wordt een avond vol magie, maar magie geloof je pas als je het met je eigen ogen ziet. En hoe kan dat nu beter dan tijdens een Workshop Mindf*ck? De dames van de Witte kunnen proeven van deze mysterieuze wereld. De professionele goochelaar voert onverklaarbare trucs uit op oogafstand. Het is haast niet te geloven, het gebeurt op enkele centimeters afstand en soms bent u daar zelf een onderdeel van.

De workshop begint met een introductie over goochelen. Vervolgens wordt er dieper op het psychologische aspect ingegaan: framing, lichaamstaal, leiding nemen & presentatie. Wordt bewust van je onbewustheid. Let goed op, want deze informatie gaan jullie straks ook zelf toepassen! Jullie gaan aan de slag met diverse trucs. Het is niet allemaal zo makkelijk als het lijkt, maar zeker ook niet zo moeilijk.

 

Kledingvoorschrift: feestelijk 

 

Aanmelding:

U kunt zich aanmelden door overmaking van €44,75 p.p. op rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 1705/MDD. 

Uw betaling dient uiterlijk woensdag 8 mei 2019 in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst of een tafelverzoek heeft kunt u die per e-maila anvragen via reserveringen@societeitdewitte.nlBij tafelverzoeken hou er rekening mee dat er teams gemaakt worden van 8 à 10 personen.

 

 

U kunt tot en met dinsdag 7 mei (schriftelijk) kosteloos annuleren.
Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.