Thorbecke Tafel

Datum en tijd: Woensdag 29 mei 2019 - 18:00 uur
Locatie: Plein
Titel: Thorbecke Tafel
Georganiseerd door: Thorbecketafel
Spreker(s): Sophie Hermans, Goede, liefdevolle én slimme zorg
 
Programma: 18:00 uur, Barzaal
18:30 uur, Grote Zaal
19:30 uur, Diner Oude Conversatiezaal

 

Voor alle Witteleden,

 

Iedereen verdient goede zorg. Jong of oud, rijk of arm, gezond of ziek. Maar hoe organiseer je dat, welke dilemma’s kom je tegen en welke afwegingen moet je daarbij maken? In deze lezing zal VVD Tweede Kamerlid, Sophie Hermans haar licht laten schijnen over de zorg. Haar titel van de lezing luidt: Goede, liefdevolle én slimme zorg. Na haar inleiding kunt u uiteraard weer allerlei vragen aan haar stellen.

 

Sophie Hermans: “Ik vind het belangrijk dat de wetten gaan werken voor mensen. De zorg die je nodig hebt, moet dus passen bij het leven dat je wilt blijven leiden. Ik wil dat mensen hun eigen keuzes kunnen blijven maken, ondanks hun beperking, chronische ziekte of ouderdom. Ik wil dat ze kunnen blijven doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.”

 

Sophie Hermans (1981) is sinds 23 maart 2017 lid van de Tweede Kamerfractie van de VVD. Zij was daarvoor politiek assistent van minister-president Mark Rutte en was dat eerder van minister Stef Blok. Daarvoor werkte zij bij 'De Publieke Zaak" en bij Andersson Elfers Felix. Sophie Hermans is woordvoerder langdurige zorg, mantelzorg, thuiszorg, persoonsgebonden budget, toezicht zorg en jeugd, en kwaliteitsbeleid (inclusief Nationale zorgautoriteit).

  

Als u onze lezing wilt bijwonen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om uzelf schriftelijk aan te melden via geraldrensink@casema.nl of via de intekenlijst op de lessenaar in de Gaanderij.

 

En wilt u mij laten weten of u wel of niet van het diner (maximaal 20 personen, wie het eerst komt, wie het eerst maalt) gebruik wilt maken.

Alleen bij melding vóóraf kunt u deelnemen.

 

Met vriendelijke groet, mede namens het gehele bestuur,

Gérald Rensink

Secretaris Thorbecketafel

06 – 2001 8301