Welkomstborrel en Tafelmarkt

Datum en tijd: Donderdag 16 mei 2019 - 18:30 uur
Locatie: Pleinzaal, Plein
Titel: Welkomstborrel en Tafelmarkt
Georganiseerd door: Jongerencommissie
 
Programma: 18:30 uur: Ontvangst, Pleinzaal
19:00 - 19:30 uur: Presentatie met vragenronde
19:30 - 20:30 uur: Rondleiding en/of Tafelmarkt

Op donderdag 16 mei 2019 organiseert de Jongerencommissie een Welkomstborrel en Tafelmarkt. Deze bijeenkomst is bedoeld om nieuw toegetreden leden welkom te heten als lid en meer informatie te geven over de sociëteit en haar tafels. Daarbij willen wij de nieuwe leden en vertegenwoordigers van verschillende tafels met elkaar in contact brengen op een zogeheten ´tafelmarkt´.

 

Tijdens deze bijeenkomst krijgen de nieuwe leden een korte presentatie over de Societëit en ontmoeten zij andere (nieuwe) leden. Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door het gebouw. Na afloop van de presentatie en/of rondleiding kunnen de nieuwe leden kennismaken met diverse Tafels (subclubs) die zich middels een Tafelmarkt presenteren.

 

De Tafels die zich opgeven, krijgen een statafel tot hun beschikking, waarop de informatie over de tafel kan worden gepresenteerd. Er is een maximaal aantal tafels beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Pleinzaal van 18:30 uur tot ongeveer 20:30 uur.

 

Na afloop van deze bijeenkomst bestaat de mogelijkheid om op eigen kosten te borrelen in de Barzaal en/of te dineren in de Oude Conversatiezaal.

Voor het diner graag vooraf reserveren middels een e-mail aan receptie@societeitdewitte.nl.

 

Aanmelding:


Nieuwe leden: de desbetreffende nieuwe leden krijgen te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging per mail vanuit het secretariaat en kunnen hierop reagerentot en met vrijdag 10 mei 2019 met als onderwerp Welkomstborrel 16 mei 2019 o.v.v. titel(s) en naam en of zij aan een rondleiding wensen deel te nemen.


Tafels:
kunnen zich tot en met vrijdag 10 mei 2019 aanmelden door een e-mail te sturen naar secretariaat@societeitdewitte.nl met als onderwerp Tafelmarkt 16 mei 2019 o.v.v. naam tafel en wie de tafel op deze avond zal vertegenwoordigen.