Bridgeclub de Witte

Datum en tijd: Maandag 22 juli 2019 - 13:00 uur
Locatie: Paviljoen
Titel: Bridgeclub de Witte
Georganiseerd door: Bridgeclub De Witte
 
Programma: 13.00 uur verzamelen

Leden en introducees

Op de tweede en vierde maandag van iedere maand wordt er tussen 19.00 en 22.30 gespeeld op de Sociëteit De Witte, in de zomer uiteraard in de buitensociëteit. Tijdens de zomerperiode is dit in de middag.

Leden, die lid zijn van de Witte en van de Bridgeclub de Witte betalen een bijdrage van 25 Euro per jaar, niet NBB leden 30 Euro. Daarnaast wordt per keer een bijdrage van 5 Euro gevraagd, voor introducees 7 Euro, waarvoor koffie en een hapje tussendoor worden geserveerd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Leden van de Sociëteit De Witte, die lid van deze tafel willen worden, kunnen dit melden aan:

Bridgeclub de Witte: Postbus 85726 2508 CK Den Haag of:
E-mail: bridgeclubdewitte@gmail.com
Telefonisch: Marja van Loopik, 06- 46093301