Vader-Dochterdiner

Datum en tijd: Vrijdag 27 september 2019 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Vader-Dochterdiner
Georganiseerd door: bezoekers
 
Programma: Ontvangst : 18.30 uur Barzaal
Aanvang diner : 19.00 uur, Oude Conversatiezaal

Het jaarlijkse Vader-Dochterdiner zal plaatsvinden op 27 september aanstaande op het Plein, waarbij de relatie vader-dochter wederom ruim mag worden geïnterpreteerd: (schoon/klein/stief) dochter, (schoon/groot/stief) vader, (evenals) peetoom en petekind.

 

Op vrijdag 27 september organiseert De Witte een onvergetelijk Vader-Dochterdiner. Het thema is ditmaal “Filmster voor een avond”. Een perfecte gelegenheid om in de huid te kruipen van uw favoriete filmster.

 

Droomt u ervan om over de rode loper te flaneren in uw mooiste outfit? Om te poseren voor enthousiaste fotografen? Wie zou er niet een avond James Bond, Marilyn Monroe, James Dean, Cary Grant of een Avengers superheld willen zijn? Er zijn legioenen opties. De meest creatief geklede aanwezige zal door een vakkundige jury worden beloond. Pak flink uit en verras ons en de juryleden.

 

Tevens zal uw filmkennis deze avond getest worden, wie weet komt uw filmsterpersonage ook wel aan bod.

 

Dresscode/thema: filmster
incl. verkiezing best gekleed in thema

 


Aanmelding: U kunt zich aanmelden door overmaking van € 64,50 p.p. op rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 2709/VADO.

Uw betaling dient uiterlijk woensdag 18 september 2019 in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail  aanvragen via reserveringen@societeitdewitte.nl.

 

U kunt tot en met dinsdag 17 september (schriftelijk) kosteloos annuleren.
Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.

 

Tijdig reserveren is aanbevolen. Indien het maximaal aantal personen van 150 bereikt is, zal dat op de website en op de lessenaar worden aangegeven.

 


Indien u aan een bepaalde tafel wenst te zitten, kunt u dit aangeven bij uw betaling bij de opmerkingen.