Blockchain

Datum en tijd: Vrijdag 18 oktober 2019 - 18:00 uur
Locatie: Leeszaal, Plein
Titel: Blockchain
Georganiseerd door: Sociëteitcommissie
Spreker(s): De heer Frans Kempen
 
Programma: 18:00 uur, Inloop in de Barzaal
19:00 uur, Lezing in de Leeszaal

Voor alle Witte leden

 

Welk bedrijf wordt de nieuwe Amazon van Blockchain?Blockchain wordt wel de grootste uitvinding sinds die van het internet genoemd. Steeds meer bedrijven verkennen de mogelijkheden van deze technologie om data en transacties veilig en efficiënt op te slaan. Wat is Blockchain en wat kunnen we ervan verwachten?
Amazon is 20 jaar geleden opgericht door gebruik te maken van internet en behoort nu tot een van de grootste bedrijven ter wereld. Welk bedrijf wordt nu opgericht met blockchain technologie en wordt de nieuwe Amazon ?De heer Kempen zal in een intereactieve presentatie de Blockchain technologie uitleggen en met name de vele toepassingen. Ook zal hij een aantal blockchain platformen bespreken die nu reeds in productie zijn.
Heeft U vragen over Blockchain? Kom dan naar deze bijzonder interessante bijeenkomst waar we een beeld krijgen van de toekomst.

 

Graag inschrijven via de lessenaar.