Kandidaten-Kring

Datum en tijd: Donderdag 24 oktober 2019 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Kandidaten-Kring
Georganiseerd door: bezoekers
 
Programma: 18.30 uur : Borrel, Grote zaal
19.00 uur : Diner, Grote zaal

Graag nodigen wij u namens het bestuur van de Kandidaten-Kring uit voor de zestiende bijeenkomst, op donderdag 24 oktober 2019 om 18:30 uur. 

 

Zoals inmiddels bekend is wordt aan elke avond een thema verbonden om Sociëteit De Witte beter te leren kennen. Tijdens deze avond zal Michael van den Honert namens de Fototafel een presentatie geven en foto’s van de leden van de tafel tonen.

 

We starten vanaf 18.30 uur in de Grote Zaal met een borrel, waarna vanaf 19.00 uur de presentatie zal worden gehouden. Om ongeveer 19.30 gaan wij aan tafel voor het diner. 

 

De kosten voor het diner zijn €21,15 per persoon. Consumpties tijdens de borrel en het diner dient u, zoals gebruikelijk, aan het einde van de avond af te rekenen. 

 

Aanmelding diner 

Indien u zich voor het diner wil aanmelden, vragen wij u €21,15 over te maken naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 24/10/KANDIDAAT/DINER.

 

Mocht u vegetarisch eten, dan vernemen wij dit graag op voorhand. 

 

Uw betaling dient uiterlijk 19 oktober 2019 in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail aanvragen via reserveringen@societeitdewitte.nl.

 

De volgende bijeenkomst is op 28 november.

 

Doel Kandidaten-Kring

 

De Kandidaten-Kring is in 2018 in het leven geroepen als trefpunt waar kandidaten op basis van gezamenlijke interesses elkaar kunnen vinden en verder kunnen kennismaken met de Sociëteit, haar leden en haar tafels. Tevens is er ruim tijd om gezellig te borrelen en nieuwe mensen te leren kennen middels een ontspannen en informele sfeer.

 

Deze bijeenkomsten vinden standaard plaats op de 4e donderdag van de maand (zet alvast in uw agenda!). Uw voordragers zijn ook meer dan welkom. Bent u onlangs geballoteerd en/of officieel lid geworden: van harte gefeliciteerd! U bent dan nog steeds van harte welkom op onze bijeenkomsten. 

We hopen u en uw voordragers wederom te mogen verwelkomen.