Spaanse Cultuurtafel

Datum en tijd: Vrijdag 18 oktober 2019 - 19:00 uur
Locatie: Pleinzaal, Plein
Titel: Spaanse Cultuurtafel
Georganiseerd door: Spaanse Cultuurtafel
 
Programma: 19:00 uur: Aanvang concert, Pleinzaal

Voor alle Witteleden

 

Concert van het Alberti-kwartet: Classicisme. Romantiek. Nationalisme en impressionisme. En één sleutel: kamermuziek voor de koning

 

De Spaanse Cultuurtafel van Sociëteit de Witte organiseert op vrijdag 18 oktober 2019 vanwege het 10-jarig bestaan van de SCT in samenwerking met de Spaanse ambassade en het Instituut Cervantes te Utrecht een concert met Spaans repertoire door het strijkkwartet Alberti.

Het Alberti-kwartet is ontstaan uit de samenwerking van Spaanse muzikanten die uit verschillende delen van Spanje naar Europa kwamen om hun opleiding te voltooien en hun artistieke carrière te ontwikkelen. Zoals ook de dichter Rafael Alberti deed, verkent deze groep zowel het klassieke repertoire als de diverse muzieksoorten om zo een eigen stijl te krijgen en zich voortdurend te ontwikkelen.

 

Aanmelding:
U kunt zich tot en met woensdag 9 oktober 2019 aanmelden o.v.v. uw naam en lidnummer via de intekenlijst in de Gaanderij op de lessenaar of via een e-mail aan: receptie@societeitdewitte.nl.