Familiediner cq. Sinterklaasfeest

Datum en tijd: Zaterdag 23 november 2019 - 15:00 uur
Locatie: Plein
Titel: Familiediner cq. Sinterklaasfeest
Georganiseerd door: bezoekers
 
Programma: 15.00 uur, Pleinzaal

Dit jaar komt Sinterklaas met zijn Pieten op zaterdagmiddag 23 november. Vanaf 15:00 uur zijn uitsluitend Witteleden en hun (klein)kinderen van harte welkom om de Sint en zijn Pieten toe te zingen. De deuren gaan vanaf 15:00 uur open. Zorg dat u uiterlijk 15:15 uur aanwezig bent, want de Sint zal rond 15:30 uur arriveren. Na Sints bezoek staat het traditionele stamppottenbuffet klaar voor de volwassenen en een speciaal menu voor de kinderen. Rond 19:00 uur zal het Familiediner/Sinterklaasfeest eindigen.

 

De inschrijving sluit op maandag 11 november, zodat Sint tijdig zijn inkopen kan doen. Indien het maximaal aantal personen eerder is bereikt, wordt dat op de website en op de lessenaar in de Gaanderij aangegeven.

Kledingvoorschrift volwassenen: smart casual

De kosten bedragen € 19,50 per kind inclusief cadeau en € 24,50 per volwassene; exclusief drankjes.

 

Aanmelding:

U kunt zich aanmelden door overmaking van € 19,50 per kind en € 24,50 per volwassene naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 2311/SINT. Tezelfdertijd kunt u een deelnemersformulier invullen bij de receptie of een e-mail sturen naar receptie@societeitdewitte.nl met daarin de naam, leeftijd van de kinderen, of het jongens of meisjes zijn en in één zin wat ze leuk vinden.  Bijv. Mark de Jong, 3 jaar. Hij houdt van voetbal.

 

Uw betaling en formulier dient uiterlijk  maandag 11 november in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail aanvragen via reserveringen@societeitdewitte.nl.

 

U kunt tot en met woensdag 13 november (schriftelijk) kosteloos annuleren.

Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.

 

Indien u aan een bepaalde tafel wenst te zitten, kunt u dit aangeven bij uw betaling bij de opmerkingen.