GecombineerdeTafelmarkt & Introductiebijeenkomst

Datum en tijd: Vrijdag 22 november 2019 - 18:00 uur
Locatie: Plein
Titel: GecombineerdeTafelmarkt & Introductiebijeenkomst
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
 

Op vrijdag 22 november 2019 organiseert Societeit De Witte een avond voor Witte leden en hun introducé(e)s. Dit jaar organiseren wij voor het eerst een gecombineerde avond voor de Tafelmarkt en de Introductiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld om nieuw toegetreden leden welkom te heten als lid en meer informatie te geven over de sociëteit en haar tafels. Daarbij willen wij de nieuwe leden en vertegenwoordigers van verschillende tafels met elkaar in contact brengen op een zogeheten ´tafelmarkt´.

Tijdens deze bijeenkomst wordt een korte presentatie over de Societëit gegeven en kunt u andere (nieuwe) leden ontmoeten. Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door het gebouw. Na afloop van de presentatie kunt u kennismaken met diverse Tafels (sub clubs) die zich middels een Tafelmarkt presenteren.

 

Bitterballen

Tijdens de avond worden diverse merken bitterballen geserveerd en op smaak en uitstraling door u worden beoordeeld. Uiteindelijk zal de “winnende bal” dan ook op de borrelkaart komen te staan. Mis deze proeverij niet en houd 22 november vrij. Meer informatie over deze prachtige avond volgt binnenkort.

 

Programma:
18:00 uur                   Inloop Pleinbar

18:30 uur                   Opening & presentatie door de heer Van Straten

18:50 uur                   Kennismaking met de Tafels

19.30 uur                   Rondleiding door het pand

20:15 uur                   Na borrelen in de Barzaal of op eigen gelegenheid diner in de OCZ

 

Voor het diner graag vooraf reserveren middels een e-mail aan receptie@societeitdewitte.nl.

 

Aanmeldprocedure Witte leden + Introducés : 
Graag een e-mail sturen naar het Secretariaat o.v.v. uw naam en lidnummer. Na aanmelding ontvang u een bevestigingsmail.

 

Aanmeldprocedure Nieuwe leden: 
de desbetreffende nieuwe leden krijgen te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging per mail vanuit het secretariaat en kunnen hierop reagerentot en met vrijdag 15 november 2019 met als onderwerp Welkomstborrel 22 november 2019 o.v.v. titel(s) en naam en of zij aan een rondleiding wensen deel te nemen.

 

Aanmeldprocedure Tafels: kunnen zich tot en met vrijdag 15 november 2019 aanmelden door een e-mail te sturen naar secretariaat@societeitdewitte.nl met als onderwerp Tafelmarkt 22 november 2019 o.v.v. naam tafel en wie de tafel op deze avond zal vertegenwoordigen.

De Tafels die zich opgeven, krijgen een statafel tot hun beschikking, waarop de informatie over de tafel kan worden gepresenteerd. Er is een maximaal aantal tafels beschikbaar, dus wees er snel bij!