Kandidaten-Kring

Datum en tijd: Donderdag 28 november 2019 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Kandidaten-Kring
Georganiseerd door: bezoekers
 
Programma: 18.30 uur : Borrel
19.00 uur : Diner

Graag nodigen wij u namens het bestuur van de Kandidaten-Kring uit voor de zestiende bijeenkomst, op donderdag 28 november 2019 om 18:30 uur. 

 

Aan elke bijeenkomst verbinden we een thema om de Sociëteit De Witte beter te leren kennen.

 

Doel Kandidaten-Kring

 

De Kandidaten-Kring is in 2018 in het leven geroepen als trefpunt waar kandidaten op basis van gezamenlijke interesses elkaar kunnen vinden en verder kunnen kennismaken met de Sociëteit, haar leden en haar tafels. Tevens is er ruim tijd om gezellig te borrelen en nieuwe mensen te leren kennen middels een ontspannen en informele sfeer.

 

Deze bijeenkomsten vinden standaard plaats op de 4e donderdag van de maand (zet alvast in uw agenda!). Uw voordragers zijn ook meer dan welkom. Bent u onlangs geballoteerd en/of officieel lid geworden: van harte gefeliciteerd! U bent dan nog steeds van harte welkom op onze bijeenkomsten. 

 

We hopen u en uw voordragers wederom te mogen verwelkomen!