Kerstdiner 2019

Datum en tijd: Vrijdag 13 december 2019 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Kerstdiner 2019
Georganiseerd door: bezoekers
 

Kerstdiner

Voor alle Witteleden en introducé(e)s  

 

 Vrijdag 13 december 2019

                       

 

Het traditionele Kerstdiner, één van de hoogtepunten van het sociëteitsleven, wordt dit jaar gehouden op een vrijdag en een zaterdag: te weten vrijdag 13 en zaterdag 14 december aanstaande. Op beide avonden zijn leden met hun partners/introducé(e)s welkom. Uiteraard zullen wij op vrijdag weer zorg dragen voor rustige achtergrondmuziek tijdens het diner.

 

Kledingvoorschrift: black/white tie     


Programma:

Aanvang aperitief:       18:30 uur, Oude Conversatiezaal

De kosten voor dit kerstdinerarrangement, inclusief een vijfgangendiner, welkomstdrankje en amuses, exclusief wijn, bedragen € 72,50 per persoon.

 

Aanmelding:

U kunt zich aanmelden door overmaking van € 72,50 p.p. naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en desbetreffende code:

  • Vrijdag 13 december: 1312/KERST

 

Tijdig reserveren is aanbevolen. Indien het maximaal aantal personen bereikt is, zal dat op de website en op de lessenaar worden aangegeven.

 

Annulering:
U kunt tot en met woensdag 4 december (schriftelijk) kosteloos annuleren. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail aanvragen via reserveringen@societeitdewitte.nl.

 

Indien u aan een bepaalde tafel wenst te zitten, kunt u dit aangeven bij uw betaling bij de opmerkingen. Tafelreserveringen worden aangenomen op basis van uw namenlijst welke uiterlijk 4 december aangeleverd dient te zijn.