Kunsttafel

Datum en tijd: Donderdag 23 januari 2020 - 18:00 uur
Locatie: Plein
Titel: Kunsttafel
Georganiseerd door: Kunsttafel
Spreker(s): Henk Scholten
 
Programma: Aanvang aperitief: 18.00 uur, Barzaal*
Aanvang lezing : 18.30 uur Groene zaal

Voor alle Witteleden en introducé(s)

 

Henk Scholten is tot eind 2019 directeur van het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. Hij werd per 1 september 2012 directeur van het Lucent Dans Theater en de Dr. Anton Philipszaal aan het Spui. Het Zuiderstrandtheater is de tijdelijke vervanging van beide zalen totdat in 2021 het Onderwijs- en Cultuurcomplex Centrum [OCC] in gebruik wordt genomen. Vóór 2012 was hij directeur van de Utrechtse Schouwburg en directeur van het Theater Instituut Nederland.

 

Henk Scholten zal in zijn lezing zijn ervaringen met u delen: de overgang naar een tijdelijk theater, het enthousiasme voor het Zuiderstrandtheater, het succesvolle project Feest aan Zee in 2018, community art met onder meer de Scheveningers en een vooruitblik op het nieuwe complex aan het Spui.

 

Aanmelding: U kunt zich tot en met maandag 20 januari 2020 aanmelden via de intekenlijst in de Gaanderij op de lessenaar of via een e-mail aan: receptie@societeitdewitte.nl.

 

*Drankjes zijn voor eigen rekening