Wijncommissie - Proeverij mousserende wijnen

Datum en tijd: Maandag 20 januari 2020 - 17:30 uur
Titel: Wijncommissie - Proeverij mousserende wijnen
Georganiseerd door: Wijncommissie
Spreker(s): Gert Crum
 
Programma: 17:30 uur, Ontvangst Grote zaal
18:00 uur, Aanvang Presentatie en proeverij

Voor alle Witteleden,

 

In alle opzichten staat de leden van Sociëteit de Witte een sprankelende avond te wachten. De Wijncommissie nodigt de leden die avond uit voor een inleiding over “Mousserende wijnen, champagne in het bijzonder” door de al jaren in binnen- en buitenland zeer bekende en gerespecteerde wijnjournalist Gert Crum. De aimabele Gert Crum is wijnprofessional met de Bourgogne en Champagne als specialisatie. Zijn reputatie dankt hij niet in de laatste plaats aan zijn prachtige boeken waaronder “Champagne – Le Réveil des Terroirs”. Na zijn inleiding zal Gert Crum een proeverij van een 7-tal mousserende wijnen en champagnes begeleiden. Het belooft een prachtige avond te worden met bijzondere wijnen die grotendeels zijn uitgekozen door Gert en niet allemaal uit de kelders van De Witte komen.

 

Aanmelding presentatie en proeverij

 

Inschrijving voor deze presentatie en proeverij door overschrijving van Euro 28,50  naar rekening NL23RABO0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 2001?WYN.

 

Aanmelding presentatie, proeverij en aansluitend diner                                                                      

Indien u na afloop van de proeverij gezamenlijk wenst te blijven eten (2 gangenmenu, 2 glazen huiswijn en koffie), maakt u totaal Euro 67,35 over naar NL23RABO0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 2001/WYN.