Kandidatenkring

Datum en tijd: Donderdag 27 februari 2020 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Kandidatenkring
Georganiseerd door: bezoekers
 
Programma: 18.30 uur : Borrel
19.30 uur : Diner

Graag nodigen wij u namens het bestuur van de Kandidaten-Kring uit voor de bijeenkomst van donderdag 27 februari 2020, 18.30 uur in de Grote zaal.

 

Aan elke bijeenkomst verbinden we een thema of een speciale activiteit. Deze heeft tot doel om de Sociëteit De Witte beter te leren kennen.

Op 27 februari  bestaat het programma uit de borrel, het diner, waarbij u kunt kennismaken met liefst vier verschillende tafels, twee vrouwen- en twee mannen tafels: de werkende vrouwen tafel en de JVT, of te wel de Joie de Vivre, een jonge vrouwen tafel. De mannen laten zich vertegenwoordigen door de Witte Heren Tafel en de OJT, hetgeen staat voor Open Jongeren Tafel.

Een ambitieus programma, maar één van uw wensen bij de inventarisatie was meer informatie over de verschillende tafels te krijgen.

 

We starten om 18.30 uur met de borrel. Daarna diner.

 

Aanmelding

Voor het diner vragen wij u (prijs) over te maken naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 2702/KANDIDATEN-KRING.

Mocht u vegetarisch eten, dan vernemen wij dit graag op voorhand. De kosten voor het diner zijn €18,50 per persoon. Consumpties tijdens de borrel en het diner dient u, zoals gebruikelijk, aan het einde van de avond af te rekenen.

Uw betaling dient uiterlijk 20 februari in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail aanvragen via reserveringen@societeitdewitte.nl.

 

Doel Kandidaat-Kring 

De Kandidaten-Kring is in 2018 in het leven geroepen als trefpunt waar kandidaten elkaar op basis van gezamenlijke interesses kunnen vinden en verder kunnen kennismaken met de Sociëteit, haar leden en haar tafels. Tevens is er ruim tijd om nieuwe mensen te leren kennen in een ontspannen en informele sfeer.

De bijeenkomsten vinden standaard plaats op de 4e donderdag van de maand (zet alvast in uw agenda!). Uw voordragers zijn ook meer dan welkom. En bent u onlangs geballoteerd en/of officieel lid geworden: van harte gefeliciteerd! Ook dan bent u nog steeds van harte welkom op onze bijeenkomsten.

De eerstvolgende bijeenkomst is op 26 maart  2020. Maar eerst hopen we u en uw voordragers te mogen verwelkomen op 27 februari a.s. . 

 

Met vriendelijke groet,

De Kandidaten-Kring