Oranje Diner Dansant

Datum en tijd: Vrijdag 24 april 2020 - 19:00 uur
Locatie: Plein
Titel: Oranje Diner Dansant
Georganiseerd door: bezoekers
 
Programma: Aperitief 19.00 uur Barzaal
Diner Dansant 19.30 uur Oude Conversatiezaal
After Party 23.00-00.30 uur, Barzaal

Voor alle Witteleden en introducé(e)s

 

Het traditionele Oranjebal, het stijlvolle diner dansant, zal op vrijdag 24 april plaatsvinden. Tijdens het diner wordt achtergrondmuziek gespeeld en tussen de gangen door zullen de gasten worden verleid tot een gang naar de dansvloer. Na afloop van het diner zal men zich nog lang op de dansvloer kunnen vermaken. Volgens traditie, zal het Wilhelmus worden gespeeld en een toost worden uitgebracht op Zijne Majesteit de Koning.

 

Kledingvoorschrift:avondkleding

(heren: black tie/white tie, dames: feestelijk cocktail of lang)

 

De kosten bedragen € 60,50 per persoon voor een welkomstdrankje, amuse, viergangendiner en koffie met lekkernijen. Andere consumpties zijn niet inbegrepen.

 

Aanmelding:

U kunt zich aanmelden door overmaking van € 60,50 p.p. naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte o.v.v. uw naam, lidnummer en code 2404/ORANJE.

 

Uw betaling dient uiterlijk woensdag 15 april 2020 in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail  aanvragen via reserveringen@societeitdewitte.nl.

 

U kunt tot en met woensdag 22 april (schriftelijk) kosteloos annuleren.

Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.

Indien u aan een bepaalde tafel wenst te zitten, kunt u dit aangeven bij uw betaling bij de opmerkingen.