Digitale Kandidatenkring

Datum en tijd: Maandag 26 oktober 2020 - 18:00 uur
Titel: Digitale Kandidatenkring
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
 

Zoals u allen heeft kunnen vernemen via de media en de Nieuwsbrief van de Witte, zijn ook wij genoodzaakt onze kandidaten avond van 26 oktober op te schorten. De live avond met inleiders en diner komt te vervallen. Daarvoor in de plaats bieden we u een borrel zoom uurtje aan.

We hebben dit eerder gedaan, tweemaal met een corona gerelateerd thema ingeleid door één van onze interessante kandidaten, waarna een discussie volgde.

Dit gaan we vervolgen, maar nu kunnen wij in gesprek gaan met Dhr. De Wijs (Directeur van de Sociëteit) en Dhr. Baert (Sociëteitscommissaris).

Vanaf 18.00 zitten wij allen thuis met een glaasje en zullen Jeroen Smith en Janine Mutsaerts, namens het bestuur, het gesprek leiden met deze twee Witte insiders. U bent in de gelegenheid uw vraag van te voren te mailen naar Janine Mutsaerts, zodat u hopelijk meer te weten komt over de sociëteit, hetzij over de historie, hetzij over de huidige perikelen en de vragen, waarvoor de sociëteit zich gesteld ziet.

Rond 18.45 zal de zoom beëindigd worden.