Tafelmarkt, Welkomstborrel & Introductiebijeenkomst

Datum en tijd: Vrijdag 2 oktober 2020 - 18:00 uur
Locatie: Pleinzaal, Plein
Titel: Tafelmarkt, Welkomstborrel & Introductiebijeenkomst
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
 

Op vrijdag 2 oktober 2020 organiseren wij opnieuw een gecombineerde avond voor:

  • Nieuwe leden
  • Potentiele leden met introductoren
  • Tafelmarkt

 

Deze bijeenkomst is zowel bedoeld om nieuw toegetreden leden welkom te heten, om  potentiële leden kennis te laten maken met het sociëteitsleven en om de nieuwe leden en vertegenwoordigers van verschillende tafels met elkaar in contact brengen op een zogeheten ´tafelmarkt´.

 

Tijdens deze bijeenkomst wordt een korte presentatie over de Sociëteit gegeven, kunt u andere (nieuwe) leden ontmoeten en bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door het gebouw. Na afloop van de presentatie kunt u kennismaken met diverse Tafels die zich middels een Tafelmarkt presenteren.

 

Programma:

De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Pleinzaal van 18:00 uur tot ongeveer 20:00 uur.


18:00 uur                   Inloop Pleinbar

18:30 uur                   Opening & presentatie door de heer Van Straten

18:50 uur                   Kennismaking met de Tafels

19.45 uur                   Rondleiding door het pand en tevens mogelijkheid om op eigen gelegenheid te dineren in de OCZ

 

Voor het diner graag vooraf reserveren middels een e-mail aan receptie@societeitdewitte.nl.

 

Aanmeldprocedure Witte leden + Introducés : 
Graag een e-mail sturen naar het Secretariaat o.v.v. uw naam, lidnummer en naam en e-mailadres van uw introducé. Na aanmelding ontvang u een bevestigingsmail.

 

Aanmeldprocedure Nieuwe leden: 
de desbetreffende nieuwe leden krijgen te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging per mail vanuit het secretariaat en kunnen hierop reageren tot en met woensdag 23 september 2020 met als onderwerp Introductiebijeenkomst 2 oktober 2020 o.v.v. titel(s) en naam en of zij aan een rondleiding wensen deel te nemen.


Aanmeldprocedure Tafels: kunnen zich tot en met donderdag 23 september 2020 aanmelden door een e-mail te sturen naar secretariaat@societeitdewitte.nl met als onderwerp Tafelmarkt 23 september 2020 o.v.v. naam tafel en wie de tafel op deze avond zal vertegenwoordigen. De Tafels die zich opgeven, krijgen een statafel tot hun beschikking, waarop de informatie over de tafel kan worden gepresenteerd. Er is een maximaal aantal tafels beschikbaar, dus wees er snel bij!