Kandidatenkring

Datum en tijd: Donderdag 12 november 2020 - 19:00 uur
Titel: Kandidatenkring
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
 

Op de aankondiging dat er een vervolg zou zijn op de succesvolle Q&A met Dhr. Wijs stroomden in het weekend de aanmeldingen in grote getalen binnen. We zijn blij dat, ondanks dat het ontzettend apart moet zijn om momenteel kandidaat-lid te zijn, er zoveel enthousiasme is om de Sociëteit op aangepaste wijze te leren kennen. We hopen dat dat enthousiasme niet minder wordt als we zeggen dat het fysieke gedeelte van de bijeenkomst van donderdag helaas niet doorgaat. In het kader van de momenteel geldende regels is er besloten om de bijeenkomst toch volledig digitaal te laten plaatsvinden.

 

Dit houdt in dat er om 19:15 middels een Google Meet de Q&A met Dhr. Wijs wordt voortgezet. Daarna zullen twee leden van uw bestuur samen met Dhr. Wijs een live rondleiding voor u organiseren! Een van de bestuursleden duikt in de rol van cameraman of vrouw, de ander leest met de chat mee en zal vragen stellen die u heeft tijdens de rondleiding.