Oranje diner dansant - AFGELAST

Datum en tijd: Vrijdag 23 april 2021 - 19:00 uur
Locatie: Plein
Titel: Oranje diner dansant - AFGELAST
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
 
Programma: 19:00 uur, Inloop in de OCZ
23:00 - 00:30 uur, After party
19:30 uur, Start diner dansant

Het traditionele Oranjebal, het stijlvolle diner dansant, zal op vrijdag 23 april plaatsvinden. Tijdens het diner wordt achtergrondmuziek gespeeld en tussen de gangen door zullen de gasten worden verleid tot een gang naar de dansvloer. Na afloop van het diner zal men zich nog lang op de dansvloer kunnen vermaken. Volgens traditie, zal het Wilhelmus worden gespeeld en een toost worden uitgebracht op Zijne Majesteit de Koning.

 

Kledingvoorschrift: avondkleding

(heren: black tie/white tie, dames: feestelijk cocktail of lang)