Bruisende Beach Party

Datum en tijd: Vrijdag 25 juni 2021 - 20:30 uur
Locatie: Paviljoen
Titel: Bruisende Beach Party
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
 
Programma: 20:30 - 23:30 uur, Bruisende Beach Party

Bruisende Beach Party!

 Dit jaar vind er weer een Bruisende Beach Party plaats! Vanaf 20.30 uur, wanneer de zon in de verte begint weg te zakken en het tijd wordt om te genieten van al het moois wat een mooie zomeravond op het Paviljoen te bieden heeft, staan de welkomstdrankjes klaar om gezellig te komen borrelen in zomerse sferen. Uiteraard zorgt uw witte en zwarte brigade hierbij voor lekkere hapjes en zal een DJ ons begeleiden met relaxte lounge muziek. Deze bruisende zomeravond zal eindigen in de zeezaal, waar de klanken van de DJ tot middernacht zullen klinken!

 

Deze zomeravond is speciaal bedoeld voor alle leden en partners, om er een echte zomerse ‘clubavond’ van te maken. U en uw partner zijn op deze strandavond van harte welkom in correcte “beach kleding” (tenue de ville is deze avond dan ook niet verplicht).