Lustrum Oktoberfest

Datum en tijd: Vrijdag 14 oktober 2022 - 19:00 uur
Locatie: Plein
Titel: Lustrum Oktoberfest
Georganiseerd door: Bier Tafel
 

Beste leden van SDW,

 

Het enige echte Haagse Oktoberfest 2022 vindt plaats in De Witte!

 

Voor één avond wordt de Pleinzaal van ons prachtige pand op het Plein ingericht als Bierstube. Lange tafels met volop Paulaner bier, muziek van Die Hofstädter Musikanten en ander vermaak kunt u op deze avond verwachten.

 

Het organisatiecomité van de BierTafel nodigt alle leden van De Witte uit om op dit Oktoberfest aanwezig te zijn, het evenement vindt plaats op vrijdag 14 oktober 2022 vanaf 19:00 uur.

 

Natuurlijk mag u verschijnen in Lederhose of Dirndl, maar casual kledij is op deze bijzondere avond ook toegestaan. Carnavalskleding wordt niet op prijs gesteld.
Eén introducé per Witte-lid is welkom op deze avond. Om de kosten van de muziek, entourage et cetera te kunnen bekostigen vragen wij een bescheiden deelnameprijs van € 25. In deze prijs zit ook een halve liter Oktoberfest Paulaner Bier, een eigen Bierkrug en twee broodjes Bratwurst mit Sauerkraut.  

De voorbereidingen zijn in volle gang; voordat het Festkomitee vaste afspraken kan maken, willen we graag weten of we het minimale aantal van 100 personen halen. Graag aanmelden en betalen voor het Oktoberfest via deze link https://forms.office.com/r/5iNhGzwZ83 Indien het niet doorgaat, vindt uiteraard restitutie plaats.

 

We hopen op een grote opkomst en dat het een traditioneel feest van alle leden van Sociëteit de Witte mag worden.

 

Mit festlichem Gruß,

Jan-Pieter Goossens, Renate Richter, Barbara Couwenbergh en Ria Oosterop