Grote Zaal

De Grote Zaal, gelegen op de eerste verdieping, is oorspronkelijk ontworpen door de architect Cuypers en was, evenals de Oude Conversatiezaal, rijkelijk geornamenteerd met decoratieve Pompejaanse beschilderingen. Door een heftige brand in 1961 is deze bijzondere uitstraling echter compleet verwoest en zijn er slechts nog enkele details, zoals de versiering in het glas-in-lood, in de zaal aanwezig. Kort na de brand is de zaal grondig maar sober gerenoveerd waarna in 2004 het interieur nogmaals is aangepast om de Grote Zaal weer haar grandeur van vroegere tijden terug te laten krijgen.

De Grote Zaal is een ideale ruimte voor lezingen, muziek- en filmvoorstellingen en recepties tot 300 personen. Tevens kunnen er diners tot 180 personen worden georganiseerd. Voor grotere gezelschappen is de Grote Zaal, zeker in combinatie met de Pleinzaal, de perfecte locatie om de gasten zowel te ontvangen alsook te informeren of te entertainen. Tevens beschikt de Grote Zaal over een Bechstein-vleugel.

 

Capaciteit Grote Zaal
Theater: 240
Carré: 150
Diner: 180
Receptie: 300

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen. Wenst u liever telefonisch contact? Deze afdeling is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur: 070-360.79.33 (algemeen).