Koepelzaal

De Koepelzaal, gesitueerd op de eerste verdieping tussen de Biljartzaal en de Leeszaal, dankt haar naam aan de lichtdoorlatende glas-in-lood-koepel die over bijna de gehele lengte van de zaal strekt. Haar rode strakke interieur is volledig in de Art-Deco stijl zoals de omliggende zalen.

De Koepelzaal is zeer geschikt als ruimte voor workshops, presentaties en lezingen tot 80 personen. Uiteraard kunnen ook in deze zaal borrels en recepties tot 80 personen en/of diners tot 60 personen worden georganiseerd. 

Capaciteit Koepelzaal
Theater: 80
Carré: 50
Diner: 60
Receptie: 100

 

Voor leden van wie het gehoor niet optimaal is heeft De Witte een ringleiding aangelegd in de Plein-, Koepel-, en Leeszaal. Om gebruik te maken van de ringleiding moet de spreker versterkt (door een microfoon) spreken en de toehoorder zijn gehoorapparaat afstemmen op het juiste kanaal. De Witte hoopt hiermee het volgen van lezingen voor veel meer leden mogelijk te hebben gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen. Wenst u liever telefonisch contact? Deze afdeling is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur: 070-360.79.33 (algemeen).