Toegang tot de Sociëteit per 28 november

16 september 2021 - 09:09 uur

Zoals u ongetwijfeld vernomen heeft zal het vanaf 25 september alleen nog mogelijk zijn De Witte met een geldig coronabewijs te bezoeken. Een overheidsmaatregel voor de horeca waar ook De Witte onder valt. U helpt ons enorm wanneer u hieraan meewerkt door simpelweg de QR code (alléén QR code digitaal of QR code op papier is toegestaan. Gele boekjes en andere vaccinatie bewijzen zijn helaas niet toegestaan) bij het binnengaan van het gebouw bij de hand te hebben. Bij voorbaat veel dank voor uw medewerking. 

 

Toegang met de Corona check app 

Papieren Corona Bewijs

 

Per 28 november is het tevens weer verplicht om in de Sociëteit 1,5 meter afstand te houden en om een mondkapje te dragen bij verplaatsing, bijvoorbeeld als u naar het toilet gaat. Verder hanteren wij aangepaste openingstijden, u bent welkom tussen 10:00 en 17:00 voor koffie, lunch, of zittende borrel.

 

Actuele maatregelen horeca