Jazz at the Club - meer info

1 februari 2016 - 09:00 uur

De Jazzcommissie functioneert sinds eind 2015 en is verantwoordelijk voor de programmering en realisatie van jazzconcerten onder de naam Jazz at the Club. 

Maandelijks – met uitzondering van de zomermaanden en december – worden op de vrijdagavond dergelijke luisterconcerten georganiseerd die ook via een live stream zijn te beluisteren. Er wordt gestreefd naar hoogwaardige en eigentijdse jazz uitgevoerd door de top van de Nederlandser jazzmuziek. De presentatie is in handen van Ronald Blom. 
Tijdens de concerten wordt een jazzmaaltijd geserveerd. Uiteraard zijn alle leden van De Witte welkom, maar dat geldt ook voor introducees. De dresscode is informeel. Meer informatie per jazzevenement is te vinden in de Agenda.

Thuis luisteren naar de live concerten en radiomagazines

De maandelijkse Jazz at the Club concerten in Sociëteit De Witte wordt tijdens het concert ook direct live uitgezonden via internet. Iedereen met een computer of tablet kan die live stream beluisteren. Het concert wordt opgenomen en is later ook terug te luisteren via dit internet radiostation Jazz at the ClubVia dit kanaal is continu een gevarieerd jazzprogramma te beluisteren en het Jazz at the Club Radio magazine gepresenteerd door Ronald Blom, Robbert Coops en Paul Waaijers.

Klik voor het beluisteren van het radiostation op één van de onderstaande links (kies de link die past bij het programma dat u gebruikt). De stream start dan automatisch.

 

 iTunes

http://s6streampakket.com:2199/tunein/jazzattheclub.pls

QuickTime 

http://s6streampakket.com:2199/tunein/jazzattheclub.qtl

 Real Player 

http://s6streampakket.com:2199/tunein/jazzattheclub.ram

 Winamp

http://s6streampakket.com:2199/tunein/jazzattheclub.pls

 Windows Media Player  

http://s6streampakket.com:2199/tunein/jazzattheclub.asx

Weet u niet zeker welk programma uw computer gebruikt. Probeer gewoon één van de bovenstaande links en u merkt zelf welke link werkt.

Degene die in het bezit is van een mediaspeler of streaming audiospeler kan de stream ook via dat apparaat beluisteren. Het kanaal heet Jazz at the Club en is meestal wel te vinden in de database van uw apparaat. Staat Jazz at the Club er nog niet bij, dan kunt u het station ook zelf toevoegen. Kijk in de handleiding van uw apparaat hoe dat precies werkt.
Gebruik voor het zelf toevoegen van het Jazz at the Club internet radiostation de volgende URL: http://176.31.224.21:8600/ . U kunt daarna direct luisteren naar het radiostation en de live stream.

Veel succes en plezier met het luisteren naar de stream maar wij hopen u natuurlijk te zien tijdens één van de concerten in Sociëteit De Witte.