Hoe te reserveren voor een borrel, lunch of diner

1 juli 2020 - 17:00 uur

 

Hoe te reserveren

Het is mogelijk om uw reserveringen voortaan 1 maand vooruit te maken, zodat een volgende (Tafel-) bijeenkomst eenvoudiger kan worden georganiseerd. Bijvoorbeeld: u kunt dus op 25 juni een reservering maken t/m 25 juli a.s.

 

Op het Plein gelden de volgende regels:

  • Voor de lunch wordt gereserveerd binnen een tijdslot (12:00-14:00). Betaling voor de lunch geschiedt per tafel.
  • Het is mogelijk diners met uw Tafel te organiseren vanaf 15 personen  van 17.00 -20.30 uur. De reserveringen voor een Tafel-diner kunt u telefonisch doen via onze afdeling Reserveringen, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. De aanmeldingen voor alle tafeldiners verlopen via vooruitbetaling met code, verder dient er een eenduidige menukeuze te worden gemaakt.
  • A la carte dineren ’s avonds is alleen op het Paviljoen mogelijk (binnen en buiten) en niet meer in het Pleingebouw.

 

Op het Paviljoen gelden de volgende regels:

  • Voor het diner binnen wordt gereserveerd binnen een tijdslot (17:00-19:00 of 19:30-21:30). Betaling voor het diner geschiedt per tafel.
  • Voor de lunch geldt er geen beperking van tijdslot meer.
  • Voor het terras worden geen reserveringen aangenomen en zijn er geen tijdsloten meer.
  • Op het Paviljoen is het mogelijk om de Sientje van Houtenzaal of Mesdagzaal te reserveren voor uw Tafel-diner voor minimaal 8 en maximaal 16 of 24 personen. De aanmeldingen voor alle tafeldiners verlopen via vooruitbetaling met code,  verder dient er een eenduidige menukeuze te worden gemaakt.