Organisatie

De Societeit kent een complexe organisatie waar, naast de Colleges & Commissies, in totaal 45 medewerkers zowel voor als achter de schermen hard werken om aan de wensen van leden en gasten te voldoen.

 

Directie R.R.A. Wijs
Bediening & Keuken H. Kneijber
Financiële administratie Mw. M. Fehling
  Mw. C. Lier-Murphy
  F.J.W. Zeelen
Keuken M. Hagenaar
Ledenadministratie Mw. M. van der Bas
Personeelszaken

Mw. R. Greve

Reserveringen & Clubactiviteiten

L. Wolf García

 

Mw. E. Karaca-Comlekci

 

Mw. N. de Sterke

 

Mw. S. Moleveld

 

Mw. L. van de Mast-Heijmans

Secretariaat Mw. C. van der Meer-Ligteneigen
Technische & Algemene Dienst

R. Doorn