Paviljoen

In de maanden juni, juli en augustus verhuist het sociëteitsleven naar het Paviljoen in Scheveningen, waar Witteleden kunnen genieten van de Nederlandse zomer. Evenals op het Plein kan men hier gedurende werkdagen bijeenkomen van 11.00 uur - 23.30 uur. Indien de weersomstandigheden het toelaten is een kopje koffie, lunch, borrel of diner op het mooiste terras van Scheveningen een buitengewoon bijzondere ervaring.


Aangezien de weergoden ons in de zomermaanden niet altijd gunstig gezind zijn, kunnen de Witteleden uiteraard ook inpandig bijzonder aangenaam vertoeven in één van onderstaande zalen:


De maanden juni, juli en augustus is het Paviljoen gedurende werkdagen exclusief geopend voor Witteleden.
Gedurende de weekenden van bovengenoemde maanden alsmede de gehele periode van september
t/m mei is het mogelijk het Paviljoen exclusief te reserveren.

Indien u hierin geïnteresseerd bent, kunt u voor meer informatie contact opnemen met afdeling Reserveringen: 070-360 7933

 

Parkeerbeleid Paviljoen

Het parkeerterrein van het Paviljoen kan in de maanden juni tot en met augustus gebruikt worden door Witteleden uitsluitend als u een bezoek brengt aan het Paviljoen. Er is slechts beperkte parkeergelegenheid beschikbaar.
Volgt u te allen tijde de instructies van het personeel op. Parkeren op niet-Sociëteitsdagen of parkeren voor andere gelegenheden buiten een bezoek aan het Paviljoen is niet toegestaan. U kunt toegang krijgen tot het parkeerterrein met uw persoonlijke lidmaatschapspas.

Wij rekenen op uw medewerking in deze.